QualiPro – ons aanbod

Kunt u een helpende hand of een insteek van buitenaf gebruiken in uw bedrijf?


Wij bieden expertise aan op volgende terreinen :

  • People management (+30 jaar ervaring als leidinggevende) – Coaching
  • Initiatiecursus Projectbeheer, projecten opbouw, opvolging en uitvoering (Prince2 gecertifieerd)
  • Service Management (ITIL gecertifieerd) – invoeren/auditen van bv. Incident-, Problem-, Change-management… en bijhorende dashboards (KPI’s)
  • Kwaliteitsbeheer – auditen en verbeteren van de kwaliteitsopvolging
  • Proces Management – bv. verbeterprocessen opstellen en invoeren
  • Taskforce(s) opstarten en/of leiden

Alles kan naar wens, in samenspraak met u, op maat worden uitgewerkt. Aarzel niet een vrijblijvende afspraak met mij te maken.

QUALIPRO – Professioneel Advies, Opleiding & Begeleiding

info@qualipro.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over QualiPro
QualiPro biedt bedrijven een breed pallet aan ondersteuning aan. Het verbeteren van processen en/of het organiseren van specifieke opleidingen maakt deel uit van het aanbod (meer details op deze website). Iedere onderneming heeft eigen producten, legt eigen accenten in de bedrijfsvoering en heeft specifieke noden. Om hieraan te beantwoorden verzorg ik opleidingen op maat. Dit specifieke maatwerk verhoogt de efficiëntie en opbrengst voor het bedrijf en haar medewerkers. Ik kan bogen op een succesvolle lange loopbaan in verschillende bedrijfssectoren en functies (nationaal en internationaal) en wil mijn ervaring en expertise met u delen.
Hoe gaan we te werk?
Tijdens een vrijblijvend overleg formaliseren we samen uw wensen en verwachtingen en vatten in een Project Brief de benodigdheden samen om het beoogde resultaat te bereiken (tijd, mensen en budget). In dit document is de offerte van de prestatie inbegrepen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek. QualiPro - Sharing Expertise
Contact

QualiPro
info@qualipro.be