Hoe gaan we te werk?

Neem contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek.

Tijdens dit overleg formaliseren we samen met u uw wensen en verwachtingen.

Wij maken een Project Brief waarin alle elementen (beoogde resultaat, tijd, budget) zijn verwerkt. Dit document is dan ook de offerte voor onze prestatie.

Bij akkoord wordt een bestelling opgesteld en beslissen we samen de startdatum.

QualiPro  Sharing Expertise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over QualiPro
QualiPro biedt bedrijven een breed pallet aan ondersteuning aan. Het verbeteren van processen en/of het organiseren van specifieke opleidingen maakt deel uit van het aanbod (meer details op deze website). Iedere onderneming heeft eigen producten, legt eigen accenten in de bedrijfsvoering en heeft specifieke noden. Om hieraan te beantwoorden verzorg ik opleidingen op maat. Dit specifieke maatwerk verhoogt de efficiëntie en opbrengst voor het bedrijf en haar medewerkers. Ik kan bogen op een succesvolle lange loopbaan in verschillende bedrijfssectoren en functies (nationaal en internationaal) en wil mijn ervaring en expertise met u delen.
Hoe gaan we te werk?
Tijdens een vrijblijvend overleg formaliseren we samen uw wensen en verwachtingen en vatten in een Project Brief de benodigdheden samen om het beoogde resultaat te bereiken (tijd, mensen en budget). In dit document is de offerte van de prestatie inbegrepen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek. QualiPro - Sharing Expertise
Contact

QualiPro
info@qualipro.be