People Management

Coachen van individuen of teams. (+30 jaar ervaring als leidinggevende in kleine-, middelgrote- en grote bedrijven).

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor goede bedrijfsresultaten. Met wat kan je je mensen extra motiveren, een positieve teamspirit creëren of handhaven en tezelfdertijd ieder individu optimaal ondersteuning bieden?

We maken een profiel van uw bedrijf en haar werknemers (situation “as is”), we bouwen met u een plan uit ter bevordering van de werkmotivatie en zorgen voor de implementatie.

Coaching kan, al naar gelang de behoeften, zowel on-site als op afstand (telefonisch/webex/skype).

Vraag een vrijblijvend gesprek aan via ons onderstaande contactformulier.

Contactformulier

 

Over QualiPro
QualiPro biedt bedrijven een breed pallet aan ondersteuning aan. Het verbeteren van processen en/of het organiseren van specifieke opleidingen maakt deel uit van het aanbod (meer details op deze website). Iedere onderneming heeft eigen producten, legt eigen accenten in de bedrijfsvoering en heeft specifieke noden. Om hieraan te beantwoorden verzorg ik opleidingen op maat. Dit specifieke maatwerk verhoogt de efficiëntie en opbrengst voor het bedrijf en haar medewerkers. Ik kan bogen op een succesvolle lange loopbaan in verschillende bedrijfssectoren en functies (nationaal en internationaal) en wil mijn ervaring en expertise met u delen.
Hoe gaan we te werk?
Tijdens een vrijblijvend overleg formaliseren we samen uw wensen en verwachtingen en vatten in een Project Brief de benodigdheden samen om het beoogde resultaat te bereiken (tijd, mensen en budget). In dit document is de offerte van de prestatie inbegrepen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek. QualiPro - Sharing Expertise
Contact

QualiPro
info@qualipro.be