Project Management

Projecten opbouw, opvolging en uitvoering (Prince2 gecertifieerd).

CURSUS  “Initiatie Projectbeheer”.
Een opleiding die de ‘Best Practices’ van projectbeheer aan bod brengt en in functie van uw behoeften op 1 of 2 dagen wordt gegeven. De cursus heeft een interactief karakter waarbij de deelnemers in teamverband praktische oefeningen krijgen.

Op basis van de vele beoordelingen die we reeds kregen op deze cursus wordt deze zowel door beginnende- als ervaren projectleiders zeer positief ontvangen.

Deze cursus kan ter plaatse in uw kantoren worden gegeven of in een van onze zalen.

COACHING
Zowel de projectbeheerder als een medewerker van het project kan door ons worden gecoacht; alles uiteraard op maat en naar wens. Al naar gelang de respectievelijke behoeften kan een schema worden uitgewerkt waarbij de coach ter plaatse de Projectbeheerder een bepaalde tijd per week bijstaat in zijn taak.

De soort ondersteuning kan verschillend zijn; bijvoorbeeld het opstellen van het Project Plan, van het Budget of van een Business Case alsook bij het bijstaan van de projectbeheerder in de communicatie naar het management of naar het team en de dagelijkse projectopvolging en -sturing.

De duur en frequentie van de ondersteuning wordt op maat vastgelegd (bv. een halve dag per 2 weken of meerdere dagen per maand)

Vraag een vrijblijvend onderhoud aan via ons onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Over QualiPro
QualiPro biedt bedrijven een breed pallet aan ondersteuning aan. Het verbeteren van processen en/of het organiseren van specifieke opleidingen maakt deel uit van het aanbod (meer details op deze website). Iedere onderneming heeft eigen producten, legt eigen accenten in de bedrijfsvoering en heeft specifieke noden. Om hieraan te beantwoorden verzorg ik opleidingen op maat. Dit specifieke maatwerk verhoogt de efficiëntie en opbrengst voor het bedrijf en haar medewerkers. Ik kan bogen op een succesvolle lange loopbaan in verschillende bedrijfssectoren en functies (nationaal en internationaal) en wil mijn ervaring en expertise met u delen.
Hoe gaan we te werk?
Tijdens een vrijblijvend overleg formaliseren we samen uw wensen en verwachtingen en vatten in een Project Brief de benodigdheden samen om het beoogde resultaat te bereiken (tijd, mensen en budget). In dit document is de offerte van de prestatie inbegrepen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek. QualiPro - Sharing Expertise
Contact

QualiPro
info@qualipro.be