Taskforce(s)

Taskforce(s) opstarten en/of leiden.

Per definitie is een Taskforce een groep mensen die samen een welbepaald probleem moeten oplossen. Meestal moeten dringende oplossingen worden gevonden voor een specifiek probleem en zullen we meestal te werk gaan met ervaren medewerkers (experts).

Een Taskforce valt onder de noemer “project” maar vergt een diepere sturing. Wij bieden u onze diensten aan om dit type projecten op te zetten en indien gewenst ook te leiden en/of te coachen.

Vraag een vrijblijvend onderhoud via ons onderstaand contactformulier.
Contactformulier

Over QualiPro
QualiPro biedt bedrijven een breed pallet aan ondersteuning aan. Het verbeteren van processen en/of het organiseren van specifieke opleidingen maakt deel uit van het aanbod (meer details op deze website). Iedere onderneming heeft eigen producten, legt eigen accenten in de bedrijfsvoering en heeft specifieke noden. Om hieraan te beantwoorden verzorg ik opleidingen op maat. Dit specifieke maatwerk verhoogt de efficiëntie en opbrengst voor het bedrijf en haar medewerkers. Ik kan bogen op een succesvolle lange loopbaan in verschillende bedrijfssectoren en functies (nationaal en internationaal) en wil mijn ervaring en expertise met u delen.
Hoe gaan we te werk?
Tijdens een vrijblijvend overleg formaliseren we samen uw wensen en verwachtingen en vatten in een Project Brief de benodigdheden samen om het beoogde resultaat te bereiken (tijd, mensen en budget). In dit document is de offerte van de prestatie inbegrepen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een gratis verkennend gesprek. QualiPro - Sharing Expertise
Contact

QualiPro
info@qualipro.be